ARA ÉS EL TEU MOMENT

Sabem que el teu objectiu, és gaudir uns dies en aquest meravellós entorn i volem que aprofitis  aquesta experiència al màxim. Per això hem seleccionat algunes teràpies que no et deixaran indiferent. És més, les hem adaptat per cobrir  les teves necessitats amb el nostre personal qualificat.

 Algunes d’elles no les trobaràs a cap altre lloc.

OSTEOPATIA

Aquesta teràpia és ideal per tractar qualsevol dolència. Es té en compte tot l’organisme i es torna el moviment a tot allò que no es mou correctament.

Ideal per:

 • Mals d’esquena
 • Dolors musculars i articulars
 • Mal de cap
 • Miganyes
 • Vertígens
 • Angoixa i ansietat
 • Probemes digestius
 • Etc..

PREU 75€ (*70min)

RESET

Segurament uns dels motius pels quals vols venir aquí, és perquè necessites desconnectar física i mentalment.

Aquesta teràpia l’hem creat exclusivament per a  tú, amb una selecció de tècniques de teràpia crani-sacral, biodinàmica crani-sacral i enfoque meníngeo, amb l’objectiu que puguis equilibrar cos i ment i puguis tornar al dia dia amb la concentració i energia que necessites.

PREU 75€ (*60min)

RESET SENSE GRAVETAT

Viu una experiència única i inoblidable. Hem creat aquesta experiència pels mesos d’estiu, perquè puguis fer un «reset» gaudint de la natura i de l’aigua.

Preu: 80€ (60min)

QUIROMASSATGE

5A qui no li agrada un bon massatge?

Per eliminar aquelles contractures que tant et molesten o perquè tens les cames carregades  o perquè t’agrada fer esport allà a on vas i necessites una bona descàrrega de cames.

I perquè no… autorregalar-te un massatge relaxant? Perquè t’ho mereixes 

Preus:

 • Descontracturant de cames o esquena: 45€ (*40min)
 • Relaxant amb olis essencials: 45€ (*40 min)
 • Complet: 50€ (*60 min)

MASSATGE ESPORTIU

Hem inclòs aquest tipus de massatge per als més exigents, per a tú que t’agrada gaudir  de la natura i de l’esport i vols recuperar les cames al 100%. A més aquest massatge inclou sessió de pressoteràpia a l’inici per potenciar l’efecte recuperador

Preu: 50€ (*60min)

 

REIKI

Aquesta teràpia t’ajudarà a equilibrar punts d’energia que tenim al cos (els chackras). Aconseguiràs un gran equilibri mental i emocional.

Aquest tractament es complementa amb pedres semi-precioses de gemoteràpia per tal de potenciar l’efecte. 

Preu: 55€ (*50min)

QUI SÓC

Hola, em dic Xavi Pérez, sóc osteòpata, massatgista i terapeuta reiki. Amb més de 15  anys d’experiència al darrere, ajudo a persones com tú, a millorar les seves dolències. M’agrada adaptar teràpies amb altres coneixements perquè puguis viure una experiència única. Gaudeixo de la meva feina i estaré encantat d’ajudar-te sempre que ho necessitis.

+info i reserves a través de la icona de watsapp

*Els temps de les sessions són orientatius

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?