Qui és Xavi Pérez?

Hola, em dic Xavi Pérez i ajudo a persones com tu a millorar les seves dolències. Gaudeixo molt de la meva feina i de rebre’t al meu centre sempre que ho necessitis.

Tot va començar l’any 2008 quan vaig sentir la necessitat d’estudiar quiromassatge i massatge esportiu, era una professió que sempre m’havia cridat l’atenció. Al cap de poc temps volia saber més i vaig començar els estudis d’osteopatia. Sempre m’ha agradat ajudar a les persones i per això sóc osteòpata des de l’any 2013. No hi ha res més gratificant que poder aportar els meus coneixements a qui més ho necessita. Estic graduat en osteopatia per l’Institut Superior de Medicines Tradicionals ( ISMET ) de Barcelona i des de llavors continuo en formació contínua des de l’Upledger Institute i l’Instituto Pérez Batlle per poder oferir-te un treball eficaç i de màxima qualitat.

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?