Qui és Xavi Pérez?

Hola, em dic Xavi Pérez i ajudo a equilibrar a persones com tú. Gaudeixo molt de la meva feina i de rebre’t al meu centre sempre que ho necessitis.

Tot va començar l’any 2008 quan vaig sentir la necessitat d’estudiar quiromassatge, era una professió que sempre m’havia cridat l’atenció. Al cap de poc temps volia saber més i vaig començar els estudis d’osteopatia. Sempre m’ha agradat ajudar a les persones i per això sóc osteòpata des de l’any 2013. No hi ha res més gratificant que poder aportar els meus coneixements a qui més ho necessita. Estic graduat en osteopatia per l’Institut Superior de Medicines Tradicionals ( ISMET ) de Barcelona i des de llavors continuo en formació contínua des de l’Upledger Institute i l’Instituto Pérez Batlle en «Enfoque meníngeo» per poder oferir-te un treball eficaç i de màxima qualitat.

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?