Ja farà gairebé un any que ens van confinar. Com passa el temps veritat?

Us vull explicar des de l’experiència quins van ser els tres motius de visita principals una vegada ens van desconfinar.

 

1- Augment de visites de persones amb patologia discal i artrosis.

Aquest col.lectiu es va veure molt afectat degut al confinament. Van haber de parar en sec.  Al reduïr dràsticament l’activitat diària, la musculatura va perdent tò muscular i les persones amb problemes discals van començar a patir les conseqüències.

La gent amb artrosi van veure també com augmentaven els seus dolors degut al sedentarisme. Els que pateixen aquest problema, noten millora amb el moviment.

2-La pràctica d’esport a casa

Realitzar exercici a casa és molt diferent que fer-lo a on toca i com toca.

Aquest col.lectiu també van tenir certes lesions, sobre tot per un canvi d’hàbits i per fer servir material inadequat.

Qui no va fer esport o exercici a casa durant el confinament?

Peró no és el mateix.

Quan corres sobre una cinta, o pel jardí de casa no és el mateix que quan ho fas al carrer.

Quan pedales sobre un rodet (tot i que n’hi ha que estan molt ben aconseguits) tampoc és el mateix que quan ho fas a on toca.

Un altra dada important és que gent que normalment no feia gairebé activitat física, durant el confinament va començar a fer-la.

Tots sabem que es van esgotar existències de material esportiu com peses, rodets de bicicleta, cintes de running etc…a les botigues on line.

Motes persones van improvitzar material esportiu fent invents casolans i això també els hi va passar factura.

 

 

3-Esport post confinament

Una vegada ens varen deixar sortir a fer esport tothom ho varem fer en massa. Necessitàvem el contacte amb la natura: veure els colors, sentir les olors i trepitjar el carrer o els boscos que ens envolten.

Tothom aprofitava fins l’últim minut per poder sortir a fer esport i molta gent ho feia amb la mateixa intensitat que abans del confinament. Provocant lesions perquè encara que s’hagués practicat esport a casa, no és el mateix. Terrenys irregulars amb pedres,arrels i desnivells, tot això demana una exigència al cos que a casa no es troba, provocant alguna que altra lesió.

Espero que aquesta informació hagi estat del teu interès.

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?