BENVINGUT/DA AL CURS DE PRIMER NIVELL DE REIKI

Descobreix el poder de l’Energia Universal
Benvingut/da al nostre Curs de Primer Nivell de Reiki!

Estic emocionat de guiar-te en aquest viatge d’autodescobriment i autosanació. Aquí trobaràs tot el que necessites saber per fer el primer pas cap a una vida més equilibrada i plena.

QUÈ ÉS REIKI?
El Reiki és una antiga tècnica que utilitza l’energia universal per equilibrar el cos, la ment i l’esperit. Aprendràs a canalitzar aquesta energia a través de les mans, promovent la relaxació, reduint l’estrès i millorant el benestar general.

QUÈ APRENDRÀS?

Història i Principis del Reiki: Coneix l’origen i els principis que guien aquesta pràctica mil·lenària.

Tècniques de canalització d’energia: Aprèn a sentir i canalitzar l’energia universal per a la sanació pròpia i d’altres.

Autotractament i Tractament a Altres: Descobreix com aplicar el Reiki per millorar el teu benestar i el dels que t’envolten.

Ètica i Responsabilitat: Comprèn la importància de l’ètica a la pràctica del Reiki i com ser un canal responsable d’energia.

Instructor Expert: Instructor  Reiki amb 15 anys d’experiència, preparat per guiar-te a cada pas.

Aprenentatge teòric i Pràctic: Teoria basada en l’experiència pràctica perquè puguis sentir i entendre l’energia des del primer dia.

Suport Continu: No acaba amb el curs. T’oferim suport continu i recursos per al teu creixement personal i professional al món del Reiki.

A QUI VA DIRIGIT?
Tothom és benvingut! No calen habilitats prèvies. Aquest curs està dissenyat per a aquells que busquen un camí cap a l’autotransformació i la autosanació.

Gràcies Xavi per la teva predisposició a transmetre’ns els teus coneixements, va ser una jornada on va fluir molt bona energia.

Marina

SOBRE MI

Hola em dic Xavi Pérez i segurament que em conèixes com a osteòpata.

Fa 15 anys que estic format en Reiki i el practico gairebé a diàri amb mi o amb els meus usuaris.

Ha arribat l’hora d’ensenyar-te tot el que sé.

INSCRIU-TE AVUI!
No perdis l’oportunitat de transformar la teva vida i la dels altres. Inscriu-te avui i comença el teu viatge al fascinant món del Reiki!

ENS VEIEM AVIAT!

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge d’autodescobriment . Inscriu-te avui i fes el primer pas cap a una vida més equilibrada i plena!

 

*Al moment de realitzar la reserva s’abonaran 35 euros en concepte de paga i senyal, la resta de l’import es liquidarà el dia de la formació.

* En cas de no poder asistir a la formació els diners de la paga i senyal no s’abonaran. 

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?