OSTEOPATIA INFANTIL

El camí segur cap al benestar dels teus fills

Imagina un món on els teus petits poden créixer i desenvolupar-se sense impediments, gaudint de cada etapa de la vida amb vitalitat i alegria. Xavi Pérez estudi osteopàtic ho fa possible, oferint una sèrie de beneficis:

1- Eliminar tensions pre-i post part: 

Durant els últims mesos de vida intra-uterina el teu nadó experimenta una sèrie de males posicions i compressions que el poden perjudicar. Durant el part el seu organisme es veu sotmès a una sèrie de compressions, traccions i deformacions on és necessari reegular-ho osteopàticament pels seu correcte desenvolupament.

2. Benestar Immediat: 

Des de que tenim el primer contacte, el teu nadó experimentarà alleugeriment de molèsties i dolors comuns com còlics, problemes relacionats amb la lactància o irritabilitat. Res no és més valuós que veure el teu nadó tranquil i feliç!

3. Correcte desenvolupament:

Millora en el desenvolupament físic i emocional . Els teus fills creixeran amb una base sòlida , assegurant un futur ple de possibilitats i èxits.

4. Millora la conciliació de la son: 

L’osteopatia pot ser la clau per a nits de son reparadora per a tota la família. Els teus petits descansaran millor, cosa que significa que tu també ho podràs fer.

5. Futurs Esportistes: 

Per als infants que estimen l’esport, l’osteopatia millora la mobilitat i la flexibilitat, ajudant-los  en les activitats físiques i prevenir lesions.

6. Trastorns deficit d’atenció : 

Tinc experiència amb Infants amb trastorns de dèficit d’atenció, hiperactivitat i amb espectre autista. Les sessions els  ajuda a anar a un altre ritme i a organitzar-se millor.

Més de 2500 persones ja han confiat en mi

Tant per mi com a la meva filla petita( que en Xavi tracta des que tenia mesos), ha estat un molt bon professional. Ens ha tractat diverses dolències i sempre molt i molt bé.

Eva

Xavi es maravilloso, fuimos este verano por recomendación de otros padres y trató a nuestro hijo con mucho cariño, tiene mucha mano con las personas y sobre todo con los niños, notamos cambios con el niño de es de primer día, ya tenemos ganas de volver a cataluña para volver a ponernos en sus manos, es amable, empático y un gran profesional.

Montserrat

QUI SÓC?

Hola ! em dic  Xavi Pérez i estic format en totes les àrees de l’osteopatia. Ja fa uns anys que m’he especialitzat en embaràs, nadons i nens.

 Cada infant és únic i sempre busco comprendre les seves pròpies necessitats. El meu enfocament és suavitat i precisió, per alleujar qualsevol malestar i promoure el seu correcte desenvolupament.

NO ESPERIS MÉS!

Posa’t en contacte amb mi sense cap compromís, per saber més sobre com puc ajudar als teus fills a superar dificultats i a millorar la seva qualitat de vida!

Arbúcies Vic Girona Sils

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?