OSTEOPATIA ESTRUCTURAL, CRANIAL I VISCERAL

L’osteopatia és una disciplina  que s’enfoca en la globalitat del nostre sistema i la relació entre l’estructura del cos i la seva funció. Si hi ha alguna restricció de moviment en alguna part del nostre cos, la funció es veurà alterada.

 

OSTEOPATIA ESTRUCTURAL

L’objectiu és restablir l’equilibri del sistema múscul – esquelètic. Actua sobre els bloquejos articulars i musculars.

 

OSTEOPATIA CRANIAL

S’enfoca al sistema nerviós central, la membrana cranial, la columna vertebral i el sacre. També té una gran influència en els sistema hormonal.

Quan es relaxa el sistema crani-sacral, els clients descriuen una sensació de descàrrega:

-FÍSICA: Sensació de que el cos no pesa i la persona es nota més lleugera.

-MENTAL: Sensació de RESET mental, de desconnexió i amb els dies es nota més alegre i concentrada.

-EMOCIONAL: Quan es treballen, les emocions deixen de tenir impacte per la persona.

OSTEOPATIA VISCERAL

S’enfoca als òrgans interns del cos.L’objectiu és millorar la mobilitat i la motilitat , promovent així el benestar del cos en general.

 

OSTEOPATIA PER EMBARASSADES

Durant l´embaràs, el cos d´una dona experimenta una sèrie de canvis físics i hormonals que poden causar dolor i malestar. L’osteopatia, la biodinàmica crani sacral i l’enfoque meníngeo, poden ajudar a  millorar la comoditat  i el benestar durant l’embaràs.

S’ utilitzen tècniques molt suaus i no invasives per ajudar a aliniar el cos, a equilibrar el sistema crani-sacral, millorar la circulació i reduir l’estrès al cos.

OSTEOPATIA INFANTIL

L’ osteopatia infantil  és una branca de l’osteopatia que s’enfoca a avaluar i tractar els nens des de nadons fins a adolescents. S’apliquen tècniques suaus, no invasives i s’adapten específicament a les necessitats i etapes de desenvolupament de cada nen.

Aquí és on solo treballar més amb biodinàmica crani-sacral i enfoque meníngeo per la seva alta efectivitat en nens.

 

OSTEOPATIA I ESPORT

Cada vegada són més els esportistes que atenc, per equilibrar la biomecànica del seu cos, per poder obtenir un millor rendiment i una millor recuperació.

També és molt important la concentració durant les proves competititves, que s’aconsegueix també amb un treball cranial específic.

 

Tarifa osteopatia: 65 eur.

QUIROMASSATGE

 

Tarifes Massatge:

Massatge complet 45 eur.

Massatge cames o esquena 40 eu.

REIKI

El Reiki és una tècnica de sanació que s’ha utilitzat amb èxit durant dècades per promoure la salut i el benestar a tots els nivells: físic, emocional i espiritual.

Si cerques una forma natural i no invasiva de millorar la teva qualitat de vida i equilibrar la teva energia vital, el Reiki pot ser una opció valuosa per a tu. Considera una sessió de Reiki amb un terapeuta certificat i experimenta per tu mateix els beneficis que aquesta antiga pràctica pot oferir.

Tarifa Reiki: 45 eur.

QUI SÓC

Hola, em dic Xavi Pérez i ajudo a persones com tú a trobar l’equilibri que tant necessites. Disposo d’una àmplia formació en el món de l’osteopatia, el que em permet tenir una visió molt oberta i global en aquest sector. Gaudeixo de la meva feina i será un plaer rebre’t en aquest centre.

Estic format en osteopatia estructural, cranial i visceral.

Biodinàmica crani-sacral per embarassades i nadons.

Enfoque meníngeo.

També sóc quiromassatgista .

Més de 2.500 persones ja han confiat en mi.

L’ atenció que dona és propera i alhora molt professional.Té una visió molt funcional de les sessions osteopàtiques.100% recomanable!

Montse

No esperis més!

Demana cita en aquest centre o través de la icona de whatsaap

Obrir xat
Contacta amb mi
En què et puc ajudar?